Riesling & beef
Předkrmy si vychutnáte stále populárnější formou sdílení (sharing) a skvělá masa ugrilujeme přímo před vámi. Hovězí budeme netradičně párovat s bílými rieslingy, dávno už neplatí, že k červenému masu patří jen červené víno. Každý, kdo měl možnost tuto kombinaci vyzkoušet, byl příjemně překvapen. O vínech, a nejen o nich, bude vyprávět Daniel Kroft ze společnosti Weinort. Pro fajnšmekry bude připravena selekce vín, ve které je například trojnásobný držitel titulu Vinař roku Falstaff – Kühling Gillot a BattenfeldSpanier, ikonické vinařství Dönnhoff, nejprestižnější vinařství oblasti Wachau – Franz Hirtzberger nebo vinařství z Mosely, Wwe.Dr.H.Thanisch, jejichž vína byla to nejdražší, co šlo ke dnu při potopení Titaniku. Příjemně nazrálá vína, hlavně ve starších ročnících.
Předkrmy
Hovězí tatarák z anguse z farmy Zhoř, bio vejce, fermentovaná zelenina, topinky na uzeném sádle
Sušené maso biltong marinované v rieslingu
Polosušený hovězí salám
Hovězí klobásky uzené na bukovém dřevě
Hlavní jídla z grilu
Roastbeef marinovaný ve třech druzích černého pepře (bourbon, dlouhý a sečuánský)
Flambovaný ribeye steak
Přílohy
Domácí pečivo, čerstvá zelenina, pečené brambory, grilovaná zelenina
Výběr studených a teplých omáček
Dezert
Čerstvé jahody, vanilkové mascarpone, mléčná čokoláda
Jahodový sorbet
Cena: 1.450/os. bez vinného párování, cena vín dle nabídky.
Na tuto akci je nutná rezervace kliknutím na odkaz ZDE nebo na tel. čísle 775 23 31 23, případně emailem na info@nahlavni23.cz. Těšíme se na Vás!